Τι βρίσκουν cool οι έφηβοι (13-17) στις Ηνωμένες Πολιτείες και ποια είναι τα πιο Cool Brands γι’ αυτούς.

Το “Cool” είναι μια ένδειξη για το τι τραβάει την προσοχή των ανθρώπων, τι τους κάνει να ενθουσιάζονται, και μπορεί να λειτουργεί συχνά ως εκδήλωση για τις ελπίδες και τα όνειρά τους.

Για την Generation Z, το τι είναι cool αποτελεί επίσης μια αναπαράσταση των αξιών τους, των προσδοκιών για τον εαυτό τους, των συνομήλικών τους, και των brands που έχουν σε μεγάλη υπόληψη.

Οι έφηβοι αισθάνονται ότι κάτι είναι cool εάν είναι μοναδικό, εντυπωσιακό, ενδιαφέρον, εκπληκτικό ή τρομερό. Γίνεται κάτι “cool” όταν φέρνει χαρά ή ευτυχία, ή είναι αρκετά μοναδικό ώστε να ξεχωρίζει από τα πάντα.
astralon-google-what-is-cool

 

Social Media

Το Snapchat και το Instagram είναι αυτή τη στιγμή οι πιο cool πλατφόρμες. Το Facebook, αποτελεί ακόμη μια καθημερινή συνήθεια για τους περισσότερους εφήβους για κατανάλωση και παρακολούθηση, ωστόσο σπάνια αναρτούν δημοσιεύσεις και δε θεωρείται ιδιαίτερα cool.

astralon-google-coolness-social-media

 

Brand Coolness By Aided Awareness

1.100 έφηβοι κλήθηκαν να αξιολογήσουν 122 brands, με βάση το πόσο cool θεωρούνται. Ιδού τι απάντησαν:

astralon-google-cool-brands-photo

 

The Top 10 Coolest Brands

01. YouTube
02. Netflix
03. Google
04. Xbox
05. Oreo
06. Gorpo
07. Playstation
08. Doritos
09. Nike
10. Chrome

Παπούτσια, Αυθεντικές Διασημότητες, Λίστες Αναπαραγωγής & Ειδήσεις Που Συμβαίνουν Σε Πραγματικό Χρόνο, Ανάμεσα Στα Απαραίτητα Πράγματα Που Ορίζουν To Τι Είναι Cool

astralon-google-cool-celebrities-fashion-photo

astralon-icon-logo

Πηγή: Google