Πείτε Μας Τις Ανάγκες Σας Ή Απλά Ένα Γεια!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή μέσω της φόρμας - mail, ή να μας καλέσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. για μια άμεση συνάντηση με την ομάδα μας. Για περισσότερο astralón, βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα!

Πληροφορίες

ΤΗΛΕΦΩΝΟ (+30) 210 3646 614

Όνομα
Email
Μήνυμα
Η παραπάνω φόρμα συλλέγει το όνομα και το email σας, μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου μας σχετικά με τον τρόπο προστασίας και διαχείρισης των δεδομένων που υποβάλατε.

Συμφωνώ ότι το astralón θα συλλέξει το όνομα και το email μου.

Newsletter

Εγγραφείτε στη λίστα μας για καινοτόμα astralón νέα, τάσεις της αγοράς και ιστορίες για την τεχνολογία και τον πολιτισμό.

Πατώντας το κουμπί "Go!" για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο newsletter μας, συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου μας. Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας οποιαδήποτε στιγμή.

Wishlist 0
Continue Shopping

Καλώς ήλθατε στο astralón. Σας ζητάμε να αποδεχτείτε τα cookies και άλλες τεχνολογίες, ώστε να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας, για να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα, να αναλύσουμε την επισκεψιμότητα και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο σε τρίτες πλατφόρμες και στα social media. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας. Επιλέγοντας Αποδέχομαι, δίνετε τη συγκατάθεσή σας στη χρήση των cookies.