Ορισµένοι Από Τους Υπέροχους Πελάτες Και Συνεργάτες Μας

Brands & Εταιρίες

Τέχνες & Μουσική

Φαγητό, Ποτό & Τουρισμός

Οργανισμοί & Μη Κερδοσκοπικές Εταιρίες

Μερικά Λόγια Από Τους Υπέροχους Συνεργάτες & Πελάτες Μας

“Ένα φανταστικό Digital Marketing Agency! Βοήθησαν την πλατφόρμα μας, το Vimodji, να αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε σε καμπάνια για τη λήψη της εφαρμογής, με το χαμηλότερο κόστος ανά λήψη που έχουμε δει στην αγορά και το καλύτερο κόστος ανά CTA για όλες τις άλλες καμπάνιες μας.”


 Ελευθερία Μαμιδάκη, Vimodji App

“Το γραφείο που ανέλαβε με απόλυτη επιτυχία την επικοινωνία στο πιο δύσκολο και φιλόδοξο σχέδιο που πραγματοποίησα μέχρι σήμερα, το ‘Stefanos Rokos: Nick Cave & The Bad Seeds’ No More Shall We Part, 14 paintings 17 years later’. Δυο φίλοι με τους οποίους έγινα συνεργάτης και μετά ακόμα καλύτερος φίλος κάτω από απαιτητικές συνθήκες. Τους ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για την άψογη συνεργασία, την οργάνωση και την συνέπεια όλον αυτόν τον καιρό. Η βοήθειά τους ήταν ανεκτίμητη – χάρη στις γνώσεις, την εργατικότητα και την καλή τους διάθεση για να πετύχουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ιδανικό αποτέλεσμα.”


 Στέφανος Ρόκος, Καλλιτέχνης

“Οι Astralón! Εξαιρετικά ταλαντούχοι επαγγελματίες με συνέπεια, αισθητική, ευγένεια και γενναιοδωρία. Πάντα ευφάνταστοι και ευρηματικοί, προσεγγίζουν τη δουλειά τους με ήθος και ποιότητα. Με μεράκι και όραμα προσπαθούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους να παρέχουν στον συνεργάτη τους ασφάλεια, αποτέλεσμα και επιτυχία. Διαχειρίστηκαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την ψηφιακή επικοινωνία του project “Broadway Nights” με χειρουργική λεπτομέρεια και απόλυτη αφοσίωση, συμβάλλοντας σε 2 επιτυχημένες sold out παραστάσεις μας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης! Ανυπομονώ για μελλοντική μας συνεργασία!”


 Δήμητρα Καστέλλου, K’s Blink

“Η Χρύσα και ο Άρης, οι φίλοι μου και συνεργάτες μου. Κάθε μέρα τους αγαπώ και πιο πολύ, κάθε μέρα τους εκτιμώ και πιο πολύ. Κάθε κουβέντα μαζί τους είναι και μια έκπληξη. Αντιμετωπίζουν τον συνεργάτη τους με τέτοιο ήθος, σεβασμό και αξιοπρέπεια, που μαζί με τις γνώσεις τους και το λεπτό, ιδιαίτερο χιούμορ τους κάνουν κάθε συνάντηση να είναι μοναδική. Με γεμίζουν εμπειρίες, γνώσεις και με κάνουν να ζω την εποχή τους, με γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Τι όμορφος που θα ήταν ο κόσμος αν όλοι οι συνεργάτες μας ήταν Astralón!”


 Ρουμπίνα Σαρελάκου, Ζωγράφος – Χαράκτρια

“Από την αρχή της συνεργασίας μας τα παιδιά του Astralόn αγκάλιασαν την προσπάθειά μας για την προβολή της επιχείρησής μας στο διαδίκτυο, προτείνοντας τις κατάλληλές λύσεις βάσει των αναγκών μας. Η συνεχής στήριξή τους και παρακολούθηση των εξελίξεων στον τομέα της προβολής, έκανε τη συνεργασία μας όχι μόνο αποδοτική, αλλά μας έδινε συνεχώς το κίνητρο να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο αριθμός των παραγγελιών μας αυξήθηκε σημαντικά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε μια τέτοια νέα, ζωντανή και γεμάτη έμπνευση ομάδα δίπλα μας!”


 Νικόλαος Σπίθας, Σπίθας Ηλεκτρικά (Μέλος της Euronics)

Wishlist 0
Continue Shopping

Καλώς ήλθατε στο astralón. Σας ζητάμε να αποδεχτείτε τα cookies και άλλες τεχνολογίες, ώστε να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας, για να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα, να αναλύσουμε την επισκεψιμότητα και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο σε τρίτες πλατφόρμες και στα social media. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας. Επιλέγοντας Αποδέχομαι, δίνετε τη συγκατάθεσή σας στη χρήση των cookies.