Η Ιστορία Πίσω Από Το Astralón

Το Astralón είναι μια ευέλικτη κι ευκίνητη ολιγομελής ομάδα με έδρα την Αθήνα, μια δημιουργική νεοφυής Εταιρία παροχής Ψηφιακών Υπηρεσιών με υπέροχους συντονιστές και εξωτερικούς συνεργάτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό.

Λατρεύουμε να διαβάζουμε βιβλία, να ακούμε μουσική και να πηγαίνουμε σε συναυλίες, να παρακολουθούμε μανιωδώς τηλεοπτικές σειρές και σπουδαίες ταινίες, να παρευρισκόμαστε σε εικαστικές εκθέσεις και να ταξιδεύουμε, ενώ παράλληλα δημιουργούμε υψηλής ποιότητας και αισθητικής περιεχόμενο για τους πελάτες μας πλάθοντας ιστορίες για όλες τις πλατφόρμες στο ψηφιακό περιβάλλον.

Βρισκόμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε συμβουλές και βοήθεια ώστε να καινοτομήσετε, να αναπτυχθείτε, να προσφέρετε τον καλύτερό σας εαυτό στην προσπάθεια να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες των πελατών σας, να αυξήσετε το κοινό σας, να οικοδομήσετε ισχυρές, ειλικρινείς και μακροχρόνιες σχέσεις. Κάποιοι το αποκαλούν ψηφιακό, διαδικτυακό ή εισερχόμενο (inbound) μάρκετινγκ, εμείς το ονομάζουμε επικοινωνία.

Ειδικευόμαστε στην τέχνη και τον πολιτισμό, τα βιβλία και τις εκδόσεις, τη μουσική, το φαγητό και τον τουρισμό, μεταξύ άλλων, με πολλά χρόνια εμπειρίας σε όλους τους παραπάνω τομείς του επιχειρηματικού τοπίου.

Stories

News

Estrella World Street Food.

Οι Αγαπημένοι Μας Φίλοι Από Τη Θεσσαλονίκη Και Η Ιστορία Επιτυχίας Τους.

Adrian Sherwood

Music Producer
Quality, like beauty, is in the eye of the beholder.

Epictetus

Philosopher
Do not explain your philosophy. Embody it.

Franz Kafka

Writer
By believing passionately in something that still does not exist, we create it.

Salvador Dali

Artist
Have no fear of perfection, you’ll never reach it.

Send this to friend