Η Ιστορία Πίσω Από Το Astralón

Το Astralón είναι μια ευέλικτη, αποφασισμένη κι ευκίνητη ομάδα με έδρα την οδό Σίνα, απέναντι από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, σε ένα όμορφο Art Deco κτίριο. Είμαστε μια ανεξάρτητη, δημιουργική νεοφυής εταιρεία παροχής ψηφιακών υπηρεσιών, που ιδρύθηκε από τους Άρη Μπούρα και Χρύσα Σταυρίδου, με υπέροχους συντονιστές και εξωτερικούς συνεργάτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό.

Λατρεύουμε να διαβάζουμε βιβλία, να ακούμε μουσική και να πηγαίνουμε σε συναυλίες, να παρακολουθούμε μανιωδώς τηλεοπτικές σειρές και σπουδαίες ταινίες, να παρευρισκόμαστε σε εικαστικές εκθέσεις και να ταξιδεύουμε, ενώ παράλληλα δημιουργούμε υψηλής ποιότητας και αισθητικής περιεχόμενο για τους πελάτες μας πλάθοντας ιστορίες για όλες τις πλατφόρμες στο ψηφιακό περιβάλλον.

Βρισκόμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε συμβουλές και βοήθεια ώστε να καινοτομήσετε, να αναπτυχθείτε, να προσφέρετε τον καλύτερό σας εαυτό στην προσπάθεια να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες των πελατών σας, να αυξήσετε το κοινό σας, να οικοδομήσετε ισχυρές, ειλικρινείς και μακροχρόνιες σχέσεις. Κάποιοι το αποκαλούν ψηφιακό, διαδικτυακό ή εισερχόμενο (inbound) μάρκετινγκ, εμείς το ονομάζουμε επικοινωνία!

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας, ειδικευόμαστε σε διάφορους τομείς του επιχειρηματικού τοπίου, όπως την τέχνη και τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, τα βιβλία και τις εκδόσεις, τη μουσική, την φιλοξενία και τη μόδα, καθώς και με το e-commerce γενικότερα.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που ευθυγραμμίζουν τη στρατηγική, τον προγραμματισμό και την ανάλυση των δεδομένων. Διαχείριση social media και campaigns, Google Ads και display advertising, email marketing, design, branding, web development και video production είναι μερικές από τις κύριες υπηρεσίες μας, και η συνδυαστική εφαρμογή τους θα φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Νέα & Ιστορίες

Πρόσφατα

Astralón Jukebox 19

Το τελευταίο μας Jukebox είναι ένα πολυσυλλεκτικό ταξίδι, με πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής απ’ όλο τον κόσμο. Απολαύστε τα τραγούδια τα οποία αγαπήσαμε τους προηγούμενους μήνες.

Περισσοτερα

-->
Wishlist 0
Continue Shopping

Καλώς ήλθατε στο astralón. Σας ζητάμε να αποδεχτείτε τα cookies και άλλες τεχνολογίες, ώστε να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας, για να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα, να αναλύσουμε την επισκεψιμότητα και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο σε τρίτες πλατφόρμες και στα social media. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας. Επιλέγοντας Αποδέχομαι, δίνετε τη συγκατάθεσή σας στη χρήση των cookies.