Slide Artwork by Michail Kasapis

Η Ιστορία Πίσω Από Το Astralón

Το Astralón είναι μια ευέλικτη κι ευκίνητη ομάδα με έδρα την Οδό Σίνα, απέναντι από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, σε ένα όμορφο Art Deco κτίριο. Είμαστε μια δημιουργική νεοφυής εταιρία παροχής ψηφιακών υπηρεσιών με υπέροχους συντονιστές και εξωτερικούς συνεργάτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό.

Λατρεύουμε να διαβάζουμε βιβλία, να ακούμε μουσική και να πηγαίνουμε σε συναυλίες, να παρακολουθούμε μανιωδώς τηλεοπτικές σειρές και σπουδαίες ταινίες, να παρευρισκόμαστε σε εικαστικές εκθέσεις και να ταξιδεύουμε, ενώ παράλληλα δημιουργούμε υψηλής ποιότητας και αισθητικής περιεχόμενο για τους πελάτες μας πλάθοντας ιστορίες για όλες τις πλατφόρμες στο ψηφιακό περιβάλλον.

Βρισκόμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε συμβουλές και βοήθεια ώστε να καινοτομήσετε, να αναπτυχθείτε, να προσφέρετε τον καλύτερό σας εαυτό στην προσπάθεια να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες των πελατών σας, να αυξήσετε το κοινό σας, να οικοδομήσετε ισχυρές, ειλικρινείς και μακροχρόνιες σχέσεις. Κάποιοι το αποκαλούν ψηφιακό, διαδικτυακό ή εισερχόμενο (inbound) μάρκετινγκ, εμείς το ονομάζουμε επικοινωνία.

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας, ειδικευόμαστε σε διάφορους τομείς του επιχειρηματικού τοπίου, όπως την τέχνη και τον πολιτισμό, τα βιβλία και τις εκδόσεις, τη μουσική, την εκπαίδευση και τον τουρισμό, για να αναφέρουμε μερικούς.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που ευθυγραμμίζουν τη στρατηγική, τον προγραμματισμό και την ανάλυση των δεδομένων. Διαχείριση social media και marketing, SEO & SEM (Google Ads), email marketing, display advertising, web design και web development, graphic design, video production είναι μερικές από τις κύριες υπηρεσίες μας, και η συνδυαστική εφαρμογή τους θα φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Νέα & Ιστορίες

Πρόσφατα

Το TikTok Κύμα

Εάν δεν ζείτε σε κάποια σπηλιά τα τελευταία χρόνια, θα έχετε σίγουρα ακούσει για το TikTok, μία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Ρίξτε μία ματιά στο άρθρο που ακολουθεί για να πάρετε μία ιδέα σχετικά με αυτή την πρόσφατη φρενίτιδα.

Περισσοτερα

Ethan Hawke

Actor
There is no path till you walk it.

Richard Wagner

Composer
Imagination creates reality.

Hughie Campbell

Bryman Audio Employee
Just 'cause you fall on your ass doesn't mean you have to stay there.

Mae Jemison

Astronaut
Don't let anyone rob you of your imagination, your creativity, or your curiosity. It's your place in the world; it's your life.

Wishlist 0
Continue Shopping
Send this to a friend

Καλώς ήλθατε στο astralón. Σας ζητάμε να αποδεχτείτε τα cookies και άλλες τεχνολογίες, ώστε να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας, για να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα, να αναλύσουμε την επισκεψιμότητα και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο σε τρίτες πλατφόρμες και στα social media. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας. Επιλέγοντας Αποδέχομαι, δίνετε τη συγκατάθεσή σας στη χρήση των cookies.