Η Ιστορία Πίσω Από Το Astralón

Το Astralón είναι μια ευέλικτη κι ευκίνητη ομάδα με έδρα την Οδό Σίνα, απέναντι από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, σε ένα όμορφο Art Deco κτίριο. Είμαστε μια δημιουργική νεοφυής εταιρία παροχής Ψηφιακών Υπηρεσιών με υπέροχους συντονιστές και εξωτερικούς συνεργάτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό.

Λατρεύουμε να διαβάζουμε βιβλία, να ακούμε μουσική και να πηγαίνουμε σε συναυλίες, να παρακολουθούμε μανιωδώς τηλεοπτικές σειρές και σπουδαίες ταινίες, να παρευρισκόμαστε σε εικαστικές εκθέσεις και να ταξιδεύουμε, ενώ παράλληλα δημιουργούμε υψηλής ποιότητας και αισθητικής περιεχόμενο για τους πελάτες μας πλάθοντας ιστορίες για όλες τις πλατφόρμες στο ψηφιακό περιβάλλον.

Βρισκόμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε συμβουλές και βοήθεια ώστε να καινοτομήσετε, να αναπτυχθείτε, να προσφέρετε τον καλύτερό σας εαυτό στην προσπάθεια να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες των πελατών σας, να αυξήσετε το κοινό σας, να οικοδομήσετε ισχυρές, ειλικρινείς και μακροχρόνιες σχέσεις. Κάποιοι το αποκαλούν ψηφιακό, διαδικτυακό ή εισερχόμενο (inbound) μάρκετινγκ, εμείς το ονομάζουμε επικοινωνία.

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας, ειδικευόμαστε σε διάφορους τομείς του επιχειρηματικού τοπίου, όπως την τέχνη και τον πολιτισμό, τα βιβλία και τις εκδόσεις, τη μουσική, το φαγητό και τον τουρισμό, για να αναφέρουμε μερικούς.

Stories

News

Καλωσήρθατε Στα Broadway Nights!

Είμαστε σούπερ ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με το μουσικοχορευτικό υπερθέαμα των Broadway Nights!

Bob Dylan

Songwriter
Inspiration is hard to come by. You have to take it when you find it.

Cecil B. DeMille

Filmmaker
Creativity is a drug I cannot live without.

Ayn Rand

Novelist
Wealth is the product of man's capacity to think.

Aristotle

Philosopher
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.

Send this to a friend