Η Ιστορία Πίσω Από Το Astralón

Το Astralón είναι μια ευέλικτη κι ευκίνητη ομάδα με έδρα την Οδό Σίνα, απέναντι από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, σε ένα όμορφο Art Deco κτίριο. Είμαστε μια δημιουργική νεοφυής εταιρία παροχής ψηφιακών υπηρεσιών με υπέροχους συντονιστές και εξωτερικούς συνεργάτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό.

Λατρεύουμε να διαβάζουμε βιβλία, να ακούμε μουσική και να πηγαίνουμε σε συναυλίες, να παρακολουθούμε μανιωδώς τηλεοπτικές σειρές και σπουδαίες ταινίες, να παρευρισκόμαστε σε εικαστικές εκθέσεις και να ταξιδεύουμε, ενώ παράλληλα δημιουργούμε υψηλής ποιότητας και αισθητικής περιεχόμενο για τους πελάτες μας πλάθοντας ιστορίες για όλες τις πλατφόρμες στο ψηφιακό περιβάλλον.

Βρισκόμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε συμβουλές και βοήθεια ώστε να καινοτομήσετε, να αναπτυχθείτε, να προσφέρετε τον καλύτερό σας εαυτό στην προσπάθεια να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες των πελατών σας, να αυξήσετε το κοινό σας, να οικοδομήσετε ισχυρές, ειλικρινείς και μακροχρόνιες σχέσεις. Κάποιοι το αποκαλούν ψηφιακό, διαδικτυακό ή εισερχόμενο (inbound) μάρκετινγκ, εμείς το ονομάζουμε επικοινωνία.

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας, ειδικευόμαστε σε διάφορους τομείς του επιχειρηματικού τοπίου, όπως την τέχνη και τον πολιτισμό, τα βιβλία και τις εκδόσεις, τη μουσική, την εκπαίδευση και τον τουρισμό, για να αναφέρουμε μερικούς.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που ευθυγραμμίζουν τη στρατηγική, τον προγραμματισμό και την ανάλυση των δεδομένων. Διαχείριση social media και marketing, SEO & SEM (Google Ads), email marketing, display advertising, web design και web development, graphic design, video production είναι μερικές από τις κύριες υπηρεσίες μας, και η συνδυαστική εφαρμογή τους θα φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Νέα & Ιστορίες

Πρόσφατα

Stefanos Rokos: Nick Cave & The Bad Seeds’ No More Shall We Part, 14 paintings 17 years later.

Λίγες εβδομάδες πριν από τα εγκαίνια της επαναληπτικής έκθεσης του Στέφανου Ρόκου στη Bernaerts Gallery (20 Ιανουαρίου – 03 Φεβρουαρίου), ας ρίξουμε μια ματιά στο φιλόδοξο project του που συνοδεύει την καθημερινή μας ζωή στο Astralón από τον Αύγουστο του 2018.

Περισσοτερα

Αλέξης Ακριθάκης | Εν κινήσει!

Χρονιά Αλέξη Ακριθάκη στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης. Η Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών εγκαινιάζει την περιοδική έκθεση “Αλέξης Ακριθάκης | Εν κινήσει”, με έργα του ανατρεπτικού ζωγράφου του 20ού αιώνα.

Περισσοτερα

Digital Love ❤️

Αυτόν τον Φεβρουάριο γιορτάζουμε μαζί σας τον ρομαντικό μας έρωτα, παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερο playlist για όλους τους φιλόμουσους, ακόμη και εκείνους που δεν τιμάνε ειλικρινά τον Άγιο Βαλεντίνο.

Περισσοτερα

Lorraine Hansberry

Playwright
Never be afraid to sit awhile and think.

Claude Monet

Painter
Everything changes, even stone.

Walt Disney

Animator / Film Producer
The way to get started is to quit talking and begin doing.

Timon

Suricate
To change the past is a big order, but you can change the future.

Wishlist 0
Continue Shopping

Send this to a friend

Καλώς ήλθατε στο astralón. Σας ζητάμε να αποδεχτείτε τα cookies και άλλες τεχνολογίες, ώστε να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας, για να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα, να αναλύσουμε την επισκεψιμότητα και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο σε τρίτες πλατφόρμες και στα social media. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας. Επιλέγοντας Αποδέχομαι, δίνετε τη συγκατάθεσή σας στη χρήση των cookies.