Μερικές από τις περσινές μας αναμνήσεις για να νοσταλγήσουμε, να στοχαστούμε και να εμπνευστούμε για τις νέες περιπέτειες. On y va!

Όπως και να είναι ένας χρόνος, είναι σίγουρα μία περίοδος γεμάτη έντονες, δυναμικές και σημαντικές στιγμές για εμάς. Μέσα στο πλαίσιο ενός χαριτωμένου και όμορφου χώρου εργασίας, όπου ο καθένας μας έχει προσθέσει τη δική του μοναδική προσωπική πινελιά, ζήσαμε μία -κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήταν- απροσδόκητη περσινή χρονιά, με τα πάνω και τα κάτω της. Στιγμές νόστιμων γεύσεων, αστείων και δύσκολων παιχνιδιών (η Χρύσα συνεχίζει να νικάει στο Jenga), αλλά και απρόβλεπτων στιγμιότυπων, όπως ο υπερβολικά στενός χώρος πίσω από την τηλεόραση, ήταν εκεί για να μας κάνουν να γελάσουμε και να ελαφρύνουν το μυαλό μας από το φορτωμένο μας πρόγραμμα.

Φίλοι και συνεργάτες πέρασαν από το γραφείο μας, είτε κυριολεκτικά είτε νοητικά, με τα mail τους, τα έργα τους, τις αφίσες τους και τα δώρα τους. Στιγμές αποχωριζόμασταν τους 4 τοίχους του, βγαίνοντας έξω στην αγαπημένη μας Σίνα, για να φωτοσυνθέσουμε στα διαλείμματά μας, δοκιμάζοντας όλα τα είδη καφέ που μπορείτε να σκεφτείτε, καθώς και μερικά γλυκά (μιαμ μιαμ). Και φυσικά ο βασιλικός μας, ο Βασίλης όπως τον φωνάζουμε, ήταν εκεί για να φυλάει την πόρτα μας και να φρεσκάρει τη διάθεσή μας. Πάντα, συντροφιά με την υπέροχη θέα του ηλιοβασιλέματος που φαίνεται καθαρά από την είσοδό μας.

Αυτές, είναι λοιπόν οι πολύ ωραίες στιγμές που εμείς επιλέγουμε να κρατάμε από τον χρόνο που πέρασε, ανυπομονώντας για τις επόμενες που θα έρθουν!

astralon-office-sina astralon-office-vulcan-salutes-only astralon-office-bougatsa-time astralon-office-chryssa-paintings astralon-office-jenga astralon-office-logo-shadows astralon-office-sissy-headphones astralon-office-kristof-talkshow-vinyl astralon-office-stefanos-rokos-painting astralon-office-cable-guys astralon-tote-bag
astralon-office-the-gang astralon-office-excavator astralon-omonia-optics-girls astralon-office-end-of-1st-lockdown astralon-office-basil astralon-office-ares-summer astralon-office-coffee-break astralon-office-posters astralon-office-thinking astralon-office-chryssa-adistakti astralon-office-pizza-time astralon-office-3-years astralon-office-chryssa-xmas-red astralon-office-sina-sunset

astralon-icon-logo