“Και η άνοιξη περνάει”, όπως τραγουδά ο Παύλος Παυλίδης, δίπλα σε άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες που συνόδευσαν την καθημερινότητά μας στο γραφείο του Astralon, τους μήνες της άνοιξης.

Η άνοιξη του 2021 ήταν η τελευταία περίοδος του σκληρού ελληνικού lockdown, η εποχή όπου άρχισαν να κυκλοφορούν τα εμβόλια, μια εποχή που ένας κύκλος μπορεί να κλείνει και ένας άλλος να ανοίγει. Μια εποχή όπου – η λεγόμενη – κανονικότητα άρχισε να επιστρέφει στην καθημερινότητά μας και η ελπίδα να ξεπηδά.

Είναι η ίδια περίοδος που ξεκινήσαμε τη νέα μας συνεργασία με τη μουσική εταιρεία “United We Fly”, με δύο καλλιτέχνες της να περνούν από το Jukebox 07. Ο Παύλος Παυλίδης, ένας παλιός αγαπημένος φίλος, παρουσιάζει ένα από τα δύο νέα τραγούδια του, το «’Ανοιξη», ενώ η Danai Nielsen μοιράζεται ένα έντονα συναισθηματικό, φρέσκο ​​νέο κομμάτι, το “Recycled Feelings (Club Remix)”, μια ηχώ του πώς πραγματικά μας έλειψαν οι χοροί, τα φεστιβάλ και τα μπαρ, όλους τους προηγούμενους μήνες της απομόνωσης.

Στο μεταξύ, η Aroof Aftab, η Taylor Swift και οι Still Corners άγγιξαν την καρδιά μας όσο κανένας άλλος, οι Roisin Murphy, Pet Shop Boys, Gorillaz και Fontaines D.C./ Soulwax μας έκαναν να κουνήσουμε και πάλι τα σώματα μας στους ρυθμούς τους. Οι jazz και οι soul στιγμές μας, αντιπροσωπεύονται από τους George Benson, Gil Scott-Heron και Moondog, ενώ το φανταστικό “Black Gold” των Flying Lotus & Thundercat, εναρκτήριο θέμα του “Yasuke”, του νέου σαμουράι anime του Netflix, ανοίγει το νέο Juκebox του Astralόn.

Ακούστε τα τραγούδια παρακάτω!


*Στο δημιουργικό εικονίζονται τα ασύρματα Beats ακουστικά του Άρη.


astralon-icon-logo