Σας παρουσιάζουμε την τελευταία μας playlist για το 2021, με τραγούδια που ακούγαμε στο γραφείο μας το Φθινόπωρο, περιλαμβάνοντας τους Nina Simone, Jay-Jay Johanson, James Blake, Danai Nielsen, Jarvis Cocker, The Beatles και Duran Duran, μεταξύ άλλων.

Ας θυμηθούμε μερικά όμορφα πράγματα που είχαν συνοδέψει την καθημερινή μας ζωή και ρουτίνα από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο, μερικές μελωδικές στιγμές που διαχύθηκαν στο ζεστό μας χώρο στην οδό Σίνα, στην Αθήνα.

Τα πρωινά ήταν κυρίως jazzy και chill, καθώς απολαμβάναμε το νέο άλμπουμ του Bill Charlap από την Blue Note και την ιδιαίτερη φωνή της Nina Simone από την επανέκδοση του “Nina Simone And Her Friends”, ενώ αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας μας, οι  James Blake, Alt-J, Tirzah και Little Simz, από τη νέα εξαίσια Βρετανική φουρνιά νέων παραγωγών, γέμιζαν το χώρο με τη φρεσκάδα τους και τις νέες κυκλοφορίες τους.  

Φυσικά ροκάραμε και κάποιες ημέρες, με τον Kurt Vile και τη μεγαλοπρεπή του διασκευή στο “Run Run Run” των The Velvet Underground, τους Beatles και τον ταλαντούχο Snail Mail. Παράλληλα, “αποκαλύπταμε” τις νέες κυκλοφορίες της United We Fly από τη Danai Nielsen, τους Whereswilder και τους Sworr.

Τέλος, η Χρύσα συνεχώς μας υπενθύμιζε να είμαστε υπομονετικοί, καθώς η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα, φέρνοντας στα αυτιά μας το hit single των Morcheeba, από το 2000, “Rome Wasn’t Built In A Day”.

Απολαύστε την playlist στο Spotify ή στο κανάλι μας στο YouTube.*Στο δημιουργικό εικονίζεται το παλιό Telefunken ραδιόφωνο του παππού της Χρύσας.

astralon-icon-logo