Δημιουργήσαμε για εσάς μια Broadway Nights’ playlist, με τα περισσότερα από τα πρωτότυπα τραγούδια που επιλέχθηκαν από την ομάδα musical K’s Blink για την εμφάνισή τους, λίγες ημέρες πριν από τις μοναδικές τους παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Σε ένα από τα προηγούμενα άρθρα μας (δείτε εδώ), αναφερθήκαμε στη συνεργασία μας με το εντυπωσιακό μουσικο-χορευτικό θέαμα Broadway Nights. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της sold-out βραδινής παράστασης του Σαββάτου, 20 Ιανουαρίου, στις 9 μ.μ., και την προσθήκη μιας ακόμη απογευματινής παράστασης στις 6 μ.μ., συγκεντρώσαμε μερικά από τα τραγούδια του φαντασμαγορικού θεάματος, σε μια μαγική playlist.

Έτσι, πριν από την παρουσία σας στο show της Θεσσαλονίκης, ακούστε το υπέροχο “Tonight” του Leonard Bernstein’s από το West Side Story, τον Ryan Gosling και την Emma Stone να τραγουδούν το “City Of Stars” από το La La Land, την εκπληκτική Liza Minnelli στο “Mein Herr” του Cabaret, την Olivia Newton-John να ερμηνεύει το “Hopellesly Devoted To You” από το Grease ή τον Rufus Wainwright στο “Complainte De La Butte” από το λαμπερό Moulin Rouge, μεταξύ άλλων κλασικών κομματιών από το παρελθόν. Καλή ακρόαση!

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Broadway Nights εδώ ή να ακολουθήσετε τη σελίδα τους στο facebook, για άμεσες ενημερώσεις και νέα.

Για εισιτήρια επισκεφθείτε το tch.gr.

Άκου στο Spotify!


astralon-icon-logo