Είμαστε σούπερ ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με το μουσικοχορευτικό υπερθέαμα των Broadway Nights.

Το εκθαμβωτικό υπερθέαμα Broadway Nights παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης το Δεκέμβριο του 2015. Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε και τις δυο sold out παραστάσεις, επέστρεψε για τέσσερις ακόμη μοναδικές εμφανίσεις, και πάλι στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, αρχικά το Μάρτιο του 2016 και στη συνέχεια το Φεβρουάριου του 2017, όπου και ξεχώρισε για μία ακόμα φορά πετυχαίνοντας τέσσερα νέα sold out.

Το Broadway Nights είναι ένα μουσικοχορευτικό κολάζ από τα διασημότερα μιούζικαλ όλων των εποχών, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ομάδα Musical Κ’s Blink, αποτελούμενη από 75 performers, οι οποίοι προέρχονται ισομερώς από το χώρο της υποκριτικής, της μουσικής και του χορού.

Την οργάνωση της παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρεία Dominus Productions ενώ η σκηνοθεσία, οι χορογραφίες και η επιμέλεια κοστουμιών ανήκουν στη Δήμητρα Καστέλλου. Τη μουσική διδασκαλία έχει αναλάβει η Δήμητρα Αθανασάτου και την ενορχήστρωση όλης της παράστασης ο Δημήτρης Τσακυρίδης.

Την παράσταση πλαισιώνουν το μουσικό συγκρότημα The Gang, η ηθοποιός – τραγουδίστρια Δήμητρα Αντωνακούδη και η ηθοποιός-χορογράφος Κωνσταντίνα Καστέλλου. Φέτος, στην παράσταση θα γίνει και η πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του τραγουδιού “I Got to Dance”, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ομάδα Musical Κ’s Blink, από τον μουσικοσυνθέτη Στάμο Σέμση και τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

astralon-broadway-nights-wild-girl

Για τη φετινή πρεμιέρα του Broadway Nights στις 20 Ιανουαρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης θα συμπράξουν ως guest εμφανίσεις η Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης – Μαίρη Κωνσταντινίδου , η τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή και ο musical performer Αδάμ Τσαρούχης. Στα κοστούμια θα ενταχθεί ο Γιάννης Κατρανίτσας, στα σκηνικά ο Παντελής Κάλτσος και στο σχεδιασμό των φωτισμών η Στέλλα Κάλτσου.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της επικείμενης πρεμιέρας είναι ότι φέτος θα συνευρεθούν στη σκηνή 167 καλλιτέχνες!

Για περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Broadway Nights εδώ ή να συνδεθείτε με την σελίδα τους στο facebook για άμεση ενημέρωση και νέα.

Φώτα… κλακέτα… Πάμε!

astralon-broadway-nights-girls-on-red

astralon-broadway-nights-liberte

astralon-broadway-nights-girls-band

astralon-icon-logo