Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε ένα νέο καλλιτέχνη για το κεντρικό μας εξώφυλλο, τον Frank Moth, κι ένα θαυμάσιο έργο τέχνης.

ΟFrank Moth είναι μια περσόνα που γνωρίσαμε πρώτη φορά πριν από μερικά χρόνια, συζητώντας για μουσική, mixtape, τέχνη και τον…Burial. Έκτοτε, είχαμε πάντοτε στραμμένο το βλέμμα μας πάνω του, αλλά και στα μυστηριώδη έργα του, καθώς η εκπληκτική του δουλειά εξαπλωνόταν σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα, ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας μαζί του και είμαστε ενθουσιασμένοι που αποδέχτηκε ευγενικά την πρόσκλησή μας ώστε να εικονογραφήσει το νέο εξώφυλλο του Astralón.

Ο Frank Moth δημιουργεί νοσταλγικά postcard από ένα μακρινό αλλά ταυτόχρονα γνώριμο μέλλον. Κατασκευάζει κατά κύριο λόγο ψηφιακά κολάζ και συνθέσεις με συγκεκριμένες, διακριτές παλέτες χρωμάτων, έχοντας ένα στυλ άμεσα αναγνωρίσιμο. Υφίσταται ως καλλιτέχνης και ψευδώνυμο, για τους δυο ανθρώπους που κρύβονται από πίσω.

astralon-frank-moth-earth

Έχει παρουσιαστεί σε πολλά μέσα παγκοσμίως, όπως η Huffington Post US, το Buzzfeed, το MTV Greece και η LiFO, για να αναφέρουμε μερικά. Έργα του έχουν παρουσιαστεί σε πολλές online galleries ανά τον κόσμο. Μια επιλογή του έργου του φιλοξενείται στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στην Καλιφόρνια και στο θεματικό ξενοδοχείο Bullitt, στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας. Το 2017 κέρδισε το 2ο βραβείο σε διαγωνισμό design που διοργανώθηκε από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Βικτώρια στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και την διεθνή πλατφόρμα Redbubble, ενώ έργα του βρίσκονται πλέον στη μόνιμη συλλογή της Βιβλιοθήκης.

Συνεχίστε την περιήγηση για να δείτε ορισμένα από τα έργα του και επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του για να μάθετε περισσότερα γι’ αυτόν και το έργο του.

astralon-frank-moth-someday

astralon-frank-moth-victoria-melbourne

astralon-frank-moth-estrella

astralon-frank-moth-poplie-radio

astralon-icon-logo