Το καλοκαιρινό αεράκι έφερε στο γραφείο μας τραγούδια των Fun Lovin’ Criminals, Duke Ellington, Kings of Convenience, Lorde, Leon Bridges, Moby, Caribou και Burna Boy – μεταξύ άλλων.

Έ τσι λοιπόν, έφτασε άλλο ένα ένδοξο και περιπετειώδες καλοκαίρι! Γεμάτο εκπλήξεις, θλιβερά και ατυχή γεγονότα, συνθήκες που έφτασαν στο τέλος τους και νέα ξεκινήματα, εμβολιασμούς και πυρκαγιές, εικόνες που μένουν χαραγμένες μέσα μας, επιτυχίες και απογοητεύσεις. Αλλά, τελικά, σε αυτήν την περίοδο, έπειτα από δύο χρόνια καραντίνας, το να είμαστε εδώ, να μαζεύουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια για μία ακόμα λίστα και να γράφουμε αυτό το κείμενο, είναι από μόνο του ένα ευτυχές γεγονός!

Και τώρα που τελείωσαν οι καλοκαιρινές μας διακοπές και επιστρέψαμε στην καθημερινότητά μας, ‘’βουτάμε’’ ξανά στα υπέροχα τραγούδια της Lorde, που φέρνει θερμότητα και ‘’ηλιακή ενέργεια’’ στις καρδιές μας, των Kings of Convenience, του αγαπημένου διδύμου που επέστρεψε με άλλο ένα ακουστικό διαμάντι, του Damon Albarn που κυκλοφόρησε ακόμα ένα σόλο άλμπουμ και του Leon Bridges που μας χάρισε πραγματικά έναν ‘’Gold-Digger Sound’’. Το τραγούδι, όμως, που αγαπήθηκε και ακούστηκε περισσότερο από ΟΟΟΟΛΑ στο γραφείο του Astralón, ήταν το “Chinatown” των Bleachers, με τη συμμετοχή του ‘’boss’’, Bruce Springsteen, ενώ φυσικά ‘’παίξαμε’’ πολύ Burna Boy, B Beat Girls, Caribou και το remix του Quantic στο αγαπημένο κομμάτι των Khruangbin, ‘’Pelota’’.

Απολαύστε τη νέα μας playlist στο Spotify ή στο YouTube!*Στο δημιουργικό εικονίζονται τα ασύρματα Beats ακουστικά του Άρη.


astralon-icon-logo