Το όμορφο, σκοτεινό και περιπετειώδες φθινόπωρό μας είναι ήδη παρελθόν, αλλά τα παρακάτω τραγούδια είναι εδώ για να μας θυμίσουν τους προηγούμενους αυτούς μήνες.

Η Αριάνα, ο Άρης, η Ελευθερία, η Εύη, η Άννα και η Χρύσα, δέθηκαν ιδιαίτερα με μερικά από τα πιο cool, σκοτεινά και – για κάποιο λόγο – ρομαντικά τραγούδια. Καθώς, λοιπόν, πλησιάζουμε την περίοδο των εορτών, συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τα παρακάτω κομμάτια της playlist, λίγο πριν από το φετινό τσουνάμι των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. 

Από τις Τέσσερις Εποχές του Βιβάλντι, έρχεται – μαντέψτε – το “Φθινόπωρο”, ενώ το πολυακουσμένο νέο άλμπουμ του Beirut, μας φέρνει το υπέροχο “Hadsel”. Παράλληλα, οι Beatles επέστρεψαν με νέο τραγούδι, το “Now And Then”, ενώ οι Roxy Music μας υπενθύμισαν γιατί πάντα αγαπούσαμε τα συναισθηματικά φορτισμένα τραγούδια τους. Οι Curtis Harding, Corinne Bailey Rae και James Blake μας επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά, γιατί θεωρούνται σήμερα από τις πολύ σημαντικές μουσικές φωνές της εποχής μας, ενω΄ οι Dr.Dre, Lee “Scratch” Perry, The Rolling Stones, Teenage Fanclub και Slowdive, ανάμεσα σε άλλους, γιατί είναι ακόμη τόσο αγαπητοί από την ομάδα μας.

Απολαύστε παρακάτω στο Spotify και στο YouTube!



*Το εικαστικό μας περιλαμβάνει το παλιό Sony CD Walkman του Άρη Μπούρα.

astralon-icon-logo