Μια συνεχής πανδημία, τα Χριστούγεννα, ένας πόλεμος στην Ευρώπη και – ευτυχώς – αρκετή δουλειά για το δημιουργικό μας γραφείο. Αυτό είναι το soundtrack του φετινού μας Χειμώνα.

Ο ι τελευταίες μέρες του Χειμώνα μας έφεραν δυστυχώς ένα νέο πόλεμο στην Ευρώπη, με τη Ρωσία να ξεκινάει την πλήρη εισβολή της στην Ουκρανία, στις 24 Φεβρουαρίου. Λες και δε μας έφταναν οι περισπασμοί και τα προβλήματα στη ζωή μας, έχοντας μια πανδημία σταθερά στην καθημερινότητά μας.

Στην άλλη πλευρά του νομίσματος, τα ευχάριστα νέα είναι ότι η ομάδα μας στο γραφείο συνέχισε τις διεργασίες της και κατάφερε να παραμένει προσηλωμένη στις καθημερινές ασχολίες της και στα νέα project, δίπλα στους αγαπημένους της συνεργάτες, παρά τις αντιξοότητες και τα δυσάρεστα νέα. 

Και φυσικά, η μουσική ήταν πάντα εκεί, δίπλα μας. Από τα all-time-classic beat των Daft Punk και Caribou, στη γλυκύτητα και τις παιχνιδιάρικες μελωδίες των Arlo Parks, Alt-J και Toro Y Moi, από τις έξοχες διασκευές των Phoebe Bridgers, FKA twigs και The Specials, σε αγαπημένους μουσικούς από το παρελθόν, όπως οι Roy Orbison, Elvis Costello, Antônio Carlos Jobim ή The Dave Brubeck Quartet, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς.

Δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι αγαπητοί καλλιτέχνες από την Ελλάδα, Φώτη Σιώτα, Παύλο Παυλίδη, Theodore και Danai Nielsen, ενώ παράλληλα, ο συνεργάτης μας και ιδιοκτήτης της εταιρίας Vimitex, Γιώργος Λαζαρίδης, μας υπενθύμισε τους στίχους του Billy Ocean: “When the going gets tough, the tough get going”.

Ακούστε την playlist μας στο Spotify και τοYouTube!*Στο δημιουργικό εικονίζεται το παλιό Telefunken ραδιόφωνο του παππού της Χρύσας.

astralon-icon-logo