Προσκαλέσαμε έναν από τους αγαπημένους μας comic artists για να ζωγραφίσει το νέο μας εξώφυλλο, και ήρθαμε απέναντι σε αυτό το εξαίσιο sci-fi δημιούργημα με το ονειρικό φόντο.

Γνωρίζουμε χρόνια τώρα τον Pan Pan, με τα διάφορα ψευδώνυμα και προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα ως καλλιτέχνη, μουσικό παραγωγό και… οξυδερκή ανθρώπινο ον! Διαβάζουμε τις περισσότερες ιστορίες του online και έχουμε τις περισσότερες από τις εκδόσεις του στα ράφια της βιβλιοθήκης μας. Τον γνωρίσαμε ακόμη καλύτερα και προσωπικά πριν από μερικές εβδομάδες κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, και… βουαλά, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε αυτή την εξωπραγματική σύνθεση.

Ποιος είναι όμως ο Pan Pan?

O Παναγιώτης Πανταζής γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Σταθερός συνεργάτης του περιοδικού “9” τα τελευταία 5 χρόνια της κυκλοφορίας του, δημοσίευσε το πρώτο του άλμπουμ με κόμικς το 2007 (Common Comics #1, Giganto). Ακολουθούν 15 κυκλοφορίες σε συνεργασία με εκδοτικούς οίκους όπως Giganto, ΚΨΜ, Jemma, 9η Διάσταση και  αυτοεκδόσεις.

Από το 2011 έχει κυκλοφορήσει πάνω από 400 online comic strips σε σειρές στο socomic.gr (Μνήμες Γαβριήλ Φρανσουά, Mαρμελάδα Κεράσι κα). Είναι συνεργάτης του περιοδικού “Μπλε Κομήτης” (Polaris) με πιο πρόσφατη κυκλοφορία του, το “Στα Μυστικά του Βάλτου” της Πηνελόπης Δέλτα, σε σενάριο Γιάννη Ράγκου.

Επισκεφτείτε τον πολύχρωμο ιστοχώρο του για να μάθετε περισσότερα.

astralon-pan-pan-black-white

astralon-echo-tides-six-dogs

astralon-pan-pan-comic

astralon-icon-logo