Ζητήσαμε από τη Δανάη να εικονογραφήσει το νέο μας εξώφυλλο, και προέκυψε αυτή η καλοκαιρινή ποπ ομορφιά.

ΗΔανάη Παπαδοπούλου (γνωστή και ως Dan Pap) είναι μια νέα, ταλαντούχα και γλυκιά μικρή κυρία που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι χαριτωμένα παράξενη μερικές φορές, κάτι που μάλλον μας άρεσε ιδιαίτερα και έτσι την καλέσουμε να εικονογραφήσει το νέο μας εξώφυλλο. Μετά από ένα μακρύ καυτό καλοκαίρι και τόνους ιδεών, καταλήξαμε στην παραπάνω ποπ ομορφιά.

Η Dan Pap από πολύ μικρή ζωγράφιζε τις εξωτικές περιπέτειες που είχε στο μυαλό της. Στα δέκα της δήλωσε πως ήθελε να γίνει χορεύτρια ή εικονογράφος. Ταυτόχρονα, φιλοδοξούσε να αποκτήσει την σχεδιαστική ευχέρεια του Da Vinci. Ως έφηβη ροκού ονειρευόταν να φιλοτεχνεί για τη βιομηχανία της μουσικής και του κινηματογράφου.

Σπούδασε εικονογράφηση και οπτική επικοινωνία στην Αγγλία και την Ουαλία, συνεχίζοντας να αντλεί έμπνευση από τον κινηματογράφο, τη λογοτεχνία, τη μουσική και τη σύγχρονη κουλτούρα.

Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας στην Αθήνα στον τομέα του σχεδιασμού και της εικονογράφησης. Τις δημιουργίες της πυροδοτούν οι έντονες συγκινήσεις, η πολύπλευρη γοητεία της Αθήνας, οι νοσταλγικές αναμνήσεις από τα φοιτητικά χρόνια και όσα δεν έχει ακόμη ζήσει.

Συγκεντρώσαμε να δείτε ορισμένα έργα της, ενώ μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της για να μάθετε περισσότερα για αυτήν.

astralon-news-dan-pap-overlaps

astralon-news-dan-pap-off-the-grid

astralon-news-dan-pap-large-island

astralon-dan-pap-collagen

astralon-xmas-winter-artwork

astralon-icon-logo