12 τραγούδια για το Astralón, από το Γιώργο Λαζαρίδη και τη Γεωργία Πολυχρονιάδου της Vimitex Catering Equipment.

Το 2023 έφτασε και η ομάδα του Astralón δεν έχασε χρόνο. Η ιδέα μας για το jukebox, στην οποία επιλέγουμε κομμάτια και φτιάχνουμε μια λίστα αναπαραγωγής για όλους εμάς και εσάς, συνεχίζεται!

Η μόνη διαφορά σε αυτό το jukebox είναι ότι αποφασίσαμε να το εξελίξουμε. Το νέο μας εγχείρημα αφορά τις λίστες αναπαραγωγής των μοναδικών μας συνεργατών. Κάθε τόσο, θα δημιουργούν μια playlist με τα αγαπημένα τους τραγούδια, αυτά που τους διασκεδάζουν, τους χαλαρώνουν ή τους γεμίζουν συναισθήματα, ενώ ταιριάζουν απόλυτα με το brand και την ομάδα τους.

Το πρώτο jukebox αυτής της σειράς, λοιπόν, είναι γεγονός και το επιμελούνται οι άνθρωποι της Vimitex, με τους οποίους συνεργαζόμαστε από τις πρώτες ημέρες της διαδρομής μας. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η Vimitex έχει καταφέρει να έχει ισχυρή διεθνή παρουσία και φήμη για το υψηλό επίπεδο ποιότητας, την αξιοπιστία και την άψογη εξυπηρέτηση. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς, που δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης, με 50 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Ταυτόχρονα, οι ιδρυτές και οι άνθρωποι, που κρατούν τα ηνία της εταιρείας, είναι γνωστοί για την υψηλή αισθητική τους και την αγάπη τους για τη μουσική. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να ξεκινήσουμε το πρώτο μας Jukebox παίρνοντας μία γεύση από τον μουσικό τους κόσμο, ο οποίος ισορροπεί τέλεια μεταξύ soul και jazz, rock και post-punk;

Ακούστε το Vimitex Jukebox στο Spotify ή στο YouTube παρακάτω. Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Vimitex εδώ.


astralon-icon-logo