Καλώς ήρθατε στο πιο πρόσφατο Astralón Jukebox μας, όπου επιμελούμαστε τα τραγούδια που θα απογειώσουν τη μέρα σας. Περιλαμβάνοντας από κλασικές μελωδίες μέχρι σύγχρονα ηλεκτρονικά beats, η playlist μας έχει κάτι για όλους.

Καθώς περιδιαβαίνουμε την καθημερινή μας ρουτίνα, συχνά βρίσκουμε παρηγοριά και έμπνευση στη δύναμη της μουσικής. Τους προηγούμενους μήνες αγκαλιάσαμε μερικούς από τους συνθέτες και μουσικούς που έλαμψαν χάρη σε υπέροχες ταινίες, όπως το “Perfect Days” του Wim Wenders ή το “Poor Things” του Γιώργου Λάνθιμου, ενώ απολαύσαμε μερικούς hip-hop artists από διαφορετικά υπόβαθρα, όπως ο Travis Scott ή ο Billy Woods – που παρεμπιπτόντως επισκέφτηκε και την Αθήνα πριν από μερικές εβδομάδες.

Τα νέα τραγούδια των Helado Negro, Future Islands, Justice, Arab Strap και Shed Seven ήταν αληθινά διαμάντια. Ενώ να μη λησμονήσουμε τους γεμάτους ψυχή ρυθμούς των θρύλων όπως η Ann Lee Peebles και ο Stevie Wonder, των οποίων τα διαχρονικά κομμάτια δεν μπορούν παρά να μας ανεβάσουν τη διάθεση.

Σας προσκαλούμε να πατήσετε το play και να αφεθείτε στους ήχους που κάνουν πιο φωτεινές τις μέρες μας στο γραφείο.


*Το εικαστικό μας περιλαμβάνει το παλιό Sony CD Walkman του Άρη Μπούρα.

astralon-icon-logo