Πόσο όμορφα θα ήταν, αν μπορούσαμε να διαμορφώσουμε το νέο έτος ακριβώς όπως θα θέλαμε!

Θα ήταν άραγε γεμάτο γωνίες ή επίπεδο; Στρογγυλεμένο και λείο ή μυτερό και απόλυτα δομημένο; Ας πάρουμε ένα κομμάτι χαρτί και ας προσπαθήσουμε να το διπλώσουμε ξανά και ξανά, ώστε να φτιάξουμε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένα μοναδικό χειροποίητο έργο τέχνης.
Έτσι και αλλιώς, μόνο με τη δημιουργικότητά μας μπορούμε να διαμορφώσουμε το μέλλον!

Astralón-xmas-photo-1

Καθώς αυτή η ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε τη δημιουργικότητά μας και να εξασκήσουμε -λίγο παραπάνω- την υπομονή μας με μια χειροτεχνία origami! Σχεδιάσαμε διαφορετικά γιορτινά μοτίβα που μπορείτε να αποθηκεύσετε, να εκτυπώσετε και να φτιάξετε τα δικά σας μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα. Δοκιμάστε όλα τα διαφορετικά μοτίβα για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή για να χαρίσετε στους αγαπημένους και τις αγαπημένες σας. Μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά και τον ενθουσιασμό σας, αφού θα έχετε πια κατακτήσει την τέχνη των origami, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα χαρούμενα δεντράκια σας… ή και τις ημιτελείς δοκιμές σας που σίγουρα αξίζουν τον θαυμασμό μας!

Astralón-xmas-photo-2

Μην ξεχάσετε να κρύψετε τις ευχές σας μέσα στο δεντράκι. Ευχές για ένα νέο έτος με πολλά χαμόγελα και χαρά, ηρεμία και δημιουργικότητα, και πολλά ευχάριστα γεγονότα!

Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο  καθώς και τις 2 πρακτικές συμβουλές:

-Είναι πιο εύκολο να διπλώσετε το χαρτί, εάν το τσακίζετε και από τις 2 πλευρές του ή αν ασκείτε ελαφριά πίεση με ένα μικρό αντικείμενο ή το νύχι σας.

-Προτού τα παρατήσετε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και δείτε ξανά το επόμενο βήμα!

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά!

Πατήστε το κουμπί και ξεκινήστε τη γιορτινή σας χειροτεχνία!

astralon-icon-logo