Ένα ακόμη Astralón Jukebox, παρέα με τους Iggy Pop, Trent Reznor, Billie Eilish, SOPHIE, The Avalanches, Madlib και Tony Allen, μεταξύ πολλών άλλων.

Ο χειμώνας του 2020-21 μένει πίσω μας, κι εμείς είμαστε ακόμη εδώ, όχι μόνο ζωντανοί, μα μ’ ένα αμυδρό χαμόγελο στα χείλη μας, δουλεύοντας μεταξύ του κεντρικού μας γραφείου στην οδό Σίνα και τα σαλόνια μας, μέσα από τις οθόνες των κινητών μας, των φορητών υπολογιστών μας και video-meet που πραγματοποιούνταν συνεχώς με πελάτες, εξωτερικούς συνεργάτες, καθώς και νέους συνοδοιπόρους μας.

Επιπροσθέτως, είχαμε μια ακόμη συναρπαστική παρέα μαζί μας. Όλους αυτούς τους καλλιτέχνες που συγκράτησαν το χάος που ενυπάρχει λόγω COVID-19. Από τον  Iggy Pop που απλά θέλει να απελευθερωθεί, τους U2 που αισθάνονται μουδιασμένοι δίπλα σε μας, με το “Numb”, τους θρυλικούς Specials που αναφέρονται στους συνήθεις “Gangsters” της καθημερινής μας ζωής, τη Liraz, μια γυναίκα με καταγωγή από την Περσία και το Ισραήλ, που κυκλοφόρησε το άλμπουμ της έχοντας δίπλα της μια κρυφή μπάντα από Ιρανές γυναίκες. Επιπλέον, θυμηθήκαμε την πρωτοπόρο μουσικό καλλιτέχνιδα και trans icon SOPHIE, η οποία σκοτώθηκε στις 30 Ιανουαρίου στην Αθήνα, μετά από πτώση της, στην προσπάθειά της να δει την πανσέληνο, αλλά και τον ρομαντισμό των Bee Gees και της Gloria Jones, οι οποιοί πυροδότησαν την ερωτική μας διάθεση στις 14 Φεβρουαρίου. Στο μεταξύ, το jazz διαμαντάκι της Pixar “Soul” κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων, με τους Trent Reznor, Atticus Ross και Jon Batiste να κερδίζουν αντίστοιχα με τη συναρπαστική τους μουσική, τη 2η Χρυσή Σφαίρα για αυτή την υπέροχη ταινία.

Τέλος, δεν έλειψε φυσικά, ανάμεσα σε άλλες σπουδαίες νέες κυκλοφορίες, το LP “Stefanos Rokos’ 10 Years of Horror & Romance”, καθώς και τα 4 κομμάτια που εμπνεύστηκαν από την εικαστική έκθεση του Στέφανου Ρόκου. Το χορευτικό remix στο “Between Atoms” της Krista Muir, διαφοροποιεί τον τόνο στην αυθεντική σύνθεση και εκτοξεύει χαρά στο Astralón!

Ακούστε την τελευταία μας playlist παρακάτω.


*Στο δημιουργικό εικονίζονται τα ασύρματα Beats ακουστικά του Άρη.

astralon-icon-logo