Τριάντα τραγούδια που έκαναν τη ζωή μας καλύτερη το Φθινόπωρο του 2020.

Έ χει γίνει κλισέ πια να αναφέρουμε κάθε τρεις μήνες πόσο περίεργη και δύσκολη είναι η καθημερινότητά μας, εξαιτίας του COVID-19 και των περιορισμών, που πρέπει να ακολουθούμε καθημερινά. Έτσι, αυτή τη φορά θα μιλήσουμε κατευθείαν για τα τραγούδια που ακούσαμε στο γραφείο μας το φθινόπωρο που μας πέρασε.

Για να τα πιάσουμε, όμως, από την αρχή, all time classic jazzy μελωδίες μας κέντρισαν το ενδιαφέρον, αν και η Χρύσα δεν αντέχει τον ήχο της τρομπέτας! Μερικές από αυτές ήταν τα υπέροχα live sessions του Thelonious Monk από το Palo Alto και το «Cantaloupe Island» του Herbie Hancock, που αποτελεί μία από τις αγαπημένες του Βαγγέλη, που είναι ο γραφίστας μας!

Από εκεί και πέρα, λατρέψαμε τα νέα τραγούδια των Andrew Bird, The Weather Station, Fleet Foxes και Doves, ενώ ταξιδέψαμε σε άλλες εποχές με τους INXS, Sade και Paul Oakenfold, μεταξύ άλλων. Όσον αφορά και τις νέες κυκλοφορίες, όμως, δε μας άφησαν ασυγκίνητους, αφού οι Shamir, Billie Eilish, Rosalía και Róisin Murphy έκαναν εξαιρετική δουλειά και αυτή τη φορά!

Με ακουστικά ή στα ηχεία, ήρθε η ώρα να πατήσουμε play!


*Στο δημιουργικό εικονίζονται τα ασύρματα Beats ακουστικά του Άρη.

astralon-icon-logo