Στη δέκατη τέταρτη λίστα αναπαραγωγής μας, θα ακούσετε σύγχρονη folk, rock, nu-soul, hip hop και άλλα απολαυστικά κομμάτια μοντέρνας μουσικής!

Προσπαθώντας να θυμηθούμε μερικά από τα τραγούδια που συνόδευαν την καθημερινότητά μας στο γραφείο τους τελευταίους μήνες για αυτή τη νέα playlist και βάζοντας τα δυνατά μας ώστε να γράψουμε τις λέξεις που διαβάζετε τώρα, μετά το συγκλονιστικό δυστύχημα στα Τέμπη που έφερε θλίψη σε όλους μας, απλώς θα αναφέρουμε μερικούς από τους καλλιτέχνες που φιλοξενούνται εδώ (και μας έφεραν χαρά ενώ δουλεύαμε).

Η σύγχρονη folk εκπροσωπείται από τους Daniel Rossen, Kevin Morby και José González (ο οποίος μας προσέφερε και μία υπέροχη συναυλία τον περασμένο Ιανουάριο, στα πλαίσια της σειράς συναυλιών Cosmos του ΚΠΙΣΝ), ενώ οι SZA, Lil Yachty και Oddisee είναι μερικά από τα nu-soul και hip-hop highlights των προηγούμενων μηνών. 

Οι Depeche Mode, Everything But The Girl και Orbital επέστρεψαν με υπέροχες νέες κυκλοφορίες, ενώ στη μηχανή του χρόνου μας έβαλαν μεταξύ άλλων οι Velvet Underground, ο Angelo Badalamenti (που πέθανε τον Δεκέμβριο του 2022), ο Barry White, οι CHIC και οι ABBA.

Ακούστε το Jukebox 14 του Astralón στο Spotify ή στο YouTube!*Το μπανεράκι μας περιλαμβάνει μια κασέτα από την ανεξάρτητη Logarithm Cassette Label.

astralon-icon-logo