Αυτές τις γιορτές απολαύστε μία από τις παρακάτω μουσικές εκδηλώσεις μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, οι πόλεις είναι πιο φωτεινές από ποτέ. Καθημερινά πραγματοποιούνται διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, οπότε, η ομάδα του Astralón επέλεξε μερικές που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον. Μπορείτε να τις απολαύσετε και εσείς αυτές τις γιορτινές μέρες!

Σωκράτης Μάλαμας
Τοποθεσία: Block 33, Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία: 17 Δεκεμβρίου 2022 – 6 Ιανουαρίου 2023

Ο Σωκράτης Μάλαμας ανεβαίνει ξανά στη Θεσσαλονίκη! Μετά την καλοκαιρινή περιοδεία, επιστρέφει στην πόλη που σφύζει από μουσική ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου. Μαζί του σε αυτές τις εμφανίσεις, η Ιουλία Καραπατάκη και ο Πέτρος Μάλαμας, όπου θα ακουστούν υπέροχα τραγούδια από όλους τους δίσκους του.

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια, πατήστε εδώ.

ΚΡΥΑ ΝΥΧΤΑ | COLD NIGHT
Τοποθεσία: ΠΛΥΦΑ, Βοτανικός
Ημερομηνία: 24 Δεκεμβρίου 2022

Ένα μοναδικό event θα πραγματοποιηθεί την Παραμονή Χριστουγέννων στο νέο χώρο τέχνης Πλύφα, στο Βοτανικό στην Αθήνα. Η Κρύα Νύχτα, γεμάτη dark wave και ηλεκτρονικούς ήχους, διοργανώνεται υπό την επιμέλεια των Kalte Nacht και Νίκο Τριανταφύλλου (Sonic Playground) με video mapping από την Biscuit.

Οι ξεχωριστές ζωντανές εμφανίσεις και τα DJ sets θα ξεκινήσουν στις 21.30 και θα συνεχιστούν έως αργά το βράδυ:

21.30 Ghone & Quantum Body Athens Butoh Dance Group | Performance “FUTURE PRIMITIVES”
22.00 Kalte Nacht
23.00 Lip Forensics (Veego Records)
00.00 Serafim Tsotsonis (Hatsuyume Records)
02.00 Morah (Phormix Label)

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το σύνδεσμο

Vassilikos: The Grand Duet
Τοποθεσία: Six D.O.G.S, Αθήνα
Ημερομηνία: 24 Δεκεμβρίου 2022

Η Inner Ear Records παρουσιάζει τον Vassilikos, έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες καλλιτέχνες της γενιάς του και πρώην τραγουδιστή των αγαπημένων Raining Pleasure. To νέο του μουσικό project ονομάζεται The Grand Duet, όπου μαζί με τον Γιώργο Τριανταφύλλου, παρουσιάζουν τραγούδια από το συγκρότημα στο οποίο ήταν μέλος, μερικές υπέροχες vintage διασκευές, καθώς και κομμάτια από το τελευταίο solo άλμπουμ του, με τίτλο ‘’Amazing Grey’’. 

Η εμφάνισή του στην Αθήνα θα συνοδεύεται από το ακουστικό set της Rosey Blue, η οποία κυκλοφόρησε το ονειρικό ντεμπούτο άλμπουμ της ‘’Swans’’ το 2021. 

Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Vienna Mozart Orchestra
Τοποθεσία: Christmas Theater, Αθήνα
Ημερομηνία: 2 Ιανουαρίου 2023

Οι κορυφαίοι μουσικοί της Ορχήστρας Μότσαρτ της Βιέννης θα παρουσιάσουν στο αθηναϊκό κοινό μία μοναδική μουσική παράσταση, που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα έργα του Μότσαρτ και του Στράους. Μαζί τους στη σκηνή του Christmas Theater θα βρίσκονται και σοπράνος από την Όπερα της Βιέννης, χαρίζοντάς μας υπέροχες στιγμές που θα μας ταξιδέψουν στη μαγική ατμόσφαιρα της αυστριακής πόλης του 18ου αιώνα. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

astralon-icon-logo